Schoonmaakbedrijf Oosterland

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw schoonmaak in Oosterland?

Dan ben je aan het juiste adres.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Oosterland verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Oosterland – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Oosterland gezocht?

Een schoonmaker uit Oosterland vinden

Schoonmaakbedrijf Oosterland
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 51 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oosterland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bruinisse, Ouwerkerk en Dreischor bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Oosterland

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een tijdrovende bezigheid. Veel drukbezette mensen zijn het zat om zelf de handen uit de mouwen te steken om de woning of het kantoor schoon te maken. Gelukkig is er een oplossing om al je schoonmaak uit te besteden, dit is door contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf Oosterland. Hiermee voorkom je veel gedoe. Omdat er behoorlijk wat komt kijken bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf Oosterland hebben we voor jou vandaag een paar handige handvaten die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Oosterland geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je bedrijf over. Denk hierbij verder dan enkel de werkruimte schoonmaken, hij kan vaak ook je ramen schoonmaken. Veel bedrijven werken al samen met een schoonmaakbedrijf. Een professionele schoonmaker inschakelen zal pas echt lonen als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd verliest aan de schoonmaak.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Oosterland vaak delen met mede ondernemers. Het is dan slim om deze uitgaven te splitsen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Oosterland terecht voor:

  • schoonmaker Oosterland
  • schoonmaakster Oosterland
  • schoonmaakhulp Oosterland
  • schoonmaak zakelijk Oosterland
  • schoonmaak particulier Oosterland

Alle schoonmakers uit Oosterland

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Oosterland

Veel ondernemingen zijn ervan overtuigd dat het ook wel mogelijk is om het allemaal zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. De schoonmaker is de aangewezen persoon die veel effectiever te werk gaat bij de schoonmaak, dit maakt het de ideale investering om te doen. Daarnaast weet hij alles over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. De schoonmaker weet ook alles af van de eisen die gesteld worden rondom de hygiëne in het pand. Het is nu eenmaal belangrijk dat je medewerkers gebruik kunnen maken van een schone ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Oosterland om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Oosterland?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Oosterland in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Oosterland gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Oosterland is het verstandig dat je het een en ander onderzoekt. Voordat je het eerste schoonmaakbedrijf contacteert dat je tegenkomt is het goed dat je onderstaande tips doorloopt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door transparant te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je behoeften.

Het is wenselijk om duidelijk af te spreken wat je nu precies gedaan wilt hebben door het schoonmaakbedrijf. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Je hebt regelmatig namelijk de keuze uit een aantal diensten bij een schoonmaakbedrijf. Ook is het belangrijk dat je een beetje onderzoek doet naar de deskundigheid van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grote ondernemingen in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf met veel ervaring met de professionele schoonmaakmiddelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het pand. Als je niet voldoende informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te bevelen om even contact op te nemen met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Oosterland.

Zoek je een schoonmaakster uit Oosterland?

Schoonmaakster Oosterland vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Oosterland vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Oosterland in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Oosterland

Voor een schoonmaakbedrijf zijn de kosten vaak te overzien, al helemaal als je enkel kiest voor de simpele diensten. Kleine bedrijven hebben meestal genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Voor grote organisaties is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Oosterland.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Oosterland.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Oosterland.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Oosterland vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Oosterland vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Oosterland

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van hygiëne, waar jij denkt dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt namelijk je personeel en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich goed in voelen.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een simpele, maar verstandige investering voor je organisatie. Na de grote schoonmaak is het hele pand weer schoon. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter concentreren in een schone omgeving. Samenvattend: als jij tijd en moeite wilt besparen dan is het uit handen geven van de schoonmaak een ontzettend goed plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Oosterland.

Lees alles over schoonmaakservice uit Oosterland.

Schoonmaakservice Oosterland

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Oosterland.

Een aanvraag voor een offerte versturen is uiteraard een ontzettend goede stap om te nemen. Als jij helder je behoeften noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een geschikte offerte. Hierdoor weet je zeker dat je te maken hebt met een goed bedrijf, je wilt immers wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door iemand die hier oog voor heeft. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld medische praktijken, dan kom je hier op deze manier meteen achter. Wij weten dat het nooit eenvoudig is om een geschikt schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze tips tot een succesvolle samenwerking komt. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Oosterland.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Oosterland te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Oosterland voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Oosterland aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Oosterland die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Oosterland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Oosterland jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Oosterland!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Oosterland. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Oosterland en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Oosterland die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Oosterland

Google is je grootste vriend

18 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simone de Wit

Fijn!

8 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jacobus Scholten

Goede werking van de website

5 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Angela van de Velde

De perfecte match

23 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marieke Huisman

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

21 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Inge van de Pol

aangename service

14 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Tom Kramer

Ideale tip

3 januari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Christiaan van Dam

Zeer verrast

9 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nancy de Ruiter

zeer rap geholpen

8 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Klaas van Wijk

Goed contact

3 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Leonie de Groot

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

5 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Eveline van den Broek

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

24 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tamara van Veen

Perfecte tip

18 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hendrika Kuiper

Dé tip

17 november 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martijn van de Brink

Vlugge offerte

9 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Erik van Dongen

Lang leve google

7 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Bos

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

26 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Antonius van Leeuwen

Schoonmaakkaart is top!

22 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Natasja van Veen

Via forum hier terechtgekomen

16 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Petrus de Jong

Geen linkedin nodig

4 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha Huisman

Lang leve google

1 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven van Beek

Google is je grootste vriend

24 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan de Wit

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 september 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Manon van den Bosch

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

9 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ivo de Koning

Voortreffelijke match

3 september 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Peter Kok

Fijne service

26 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Marieke Koning

Google is je grootste vriend

16 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela de Jong

aangename service

8 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Eric Prins

Duidelijke website

2 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Yvonne Willems

Positieve ervaring

27 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Cornelia Dijkstra

Eindelijk een goede site gevonden

20 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Angela Bos

Fijn!

14 juli 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Adriaan de Graaf

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

6 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Nancy Driessen

Fijne service

29 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Thomas Sanders

Duidelijke website

22 juni 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ilona Driessen

Aangenaam verrast

15 juni 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Martin van der Heijden

Lang leve google

12 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Frank de Vries

Snelle offerte

2 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Mirjam de Haan

Werkt goed dit

27 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Angelique Molenaar

Snelle offerte

18 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Rob de Wit

Gevonden via forum

13 mei 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marjolein Bakker

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

7 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kevin de Bruijn

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

28 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Stefan van Vliet

Eindelijk een goede site gevonden

28 maart 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Antonius van de Pol

De perfecte match

8 maart 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Bianca de Bruin

Lang leve google

23 februari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Charlotte van den Bosch

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

25 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jolanda Kuipers

Lang leve google

5 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith Blom

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Oosterland

F.k. Cleaning V.o.f.

Spierenburgstraat 1
4463 ED Goes
Nederland

0113 403 161
https://www.fkcleaning.nl/

Van Maldegem Cleaning

Torteltuin 52
4421 TE Kapelle
Nederland

06 25455234
http://vanmaldegemcleaning.nl/

Cleaning Totaal Goes

Papendijke 2
4424 EK Wemeldinge
Nederland

06 53894731
http://www.cleaningtotaal.nl/