Schoonmaakbedrijf Liessel

Wil jij een betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Liessel die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Liessel verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Liessel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Liessel gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Liessel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Liessel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bakel, Ommel en Helenaveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Liessel

Schoonmaken, het is vaak niet de leukste bezigheid die je je maar voor kunt stellen. Veel drukbezette mensen zijn het zat om het steeds zelf te moeten doen. Gelukkig is er een oplossing om al dit werk uit handen te geven, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Liessel. Hiermee bespaar je veel tijd en moeite. Wij beschrijven precies waar je op moet letten bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Liessel.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Liessel geschikt?

Je kan van een professionele schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak overneemt. Dit overstijgt de schoonmaak binnenin het kantoor, maar het heeft ook betrekking op het schoonmaken van bijvoorbeeld de ramen. Veel ondernemingen hebben al een schoonmaakbedrijf ingeschakeld. Een professionele schoonmaker aantrekken zal pas echt nut hebben als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Werk je in een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Liessel vaak delen met mede ondernemers. Je bent dan netto minder kwijt dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Liessel terecht voor:

  • schoonmaker Liessel
  • schoonmaakster Liessel
  • schoonmaakhulp Liessel
  • schoonmaak zakelijk Liessel
  • schoonmaak particulier Liessel

Alle schoonmakers uit Liessel

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Liessel

Veel organisaties denken dat het ook wel mogelijk is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. De schoonmaker is de aangewezen persoon die veel sneller te werk gaat bij de schoonmaak, dit maakt het een geschikte investering om te doen. Ook heeft hij de ervaring om te weten welke schoonmaakmiddelen hij bij welke ruimte moet gebruiken. De schoonmaker weet ook alles af van de vereisten die gesteld worden rondom de hygiëne in de werkplaats. Door deze grote mate van kennis en expertise weet je tenminste zeker dat jouw pand voorzien zal zijn van een frisse en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Liessel om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Liessel?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Liessel in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Liessel gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Liessel is het belangrijk dat je rekening houd met een aantal zaken. In dit artikel geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kunt gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je behoeften.

Formuleer eerst voor jezelf welke taken je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Je hebt regelmatig namelijk keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke werkzaamheden je wilt uitbesteden is het tijd om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn uiteraard verschillende vereisten voor verschillende vakgebieden, bij een medische specialist moet het bijvoorbeeld schoner zijn dan bij een gewone bedrijfsruimte. Als je meer te weten wil komen over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het aan te bevelen om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Liessel.

Zoek je een schoonmaakster uit Liessel?

Schoonmaakster Liessel vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Liessel vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Liessel in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Liessel

Voor een schoonmaakbedrijf vallen de prijzen nog relatief mee, al helemaal als je enkel kiest voor de standaard diensten. Kleine bedrijven hebben meestal genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Voor grote ondernemingen is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Liessel.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Liessel.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Liessel.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Liessel vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Liessel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Liessel

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van schoon, wanneer jij denkt dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Dankzij kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een pand waar al jouw klanten met plezier binnen willen stappen, een vies kantoor is namelijk niet echt een lekkere binnenkomer.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Dit laat heel het pand achter in een frisse staat. Voor zowel klanten als de werknemer brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen immers op een frisse manier werken. Als jij jezelf of je medewerkers niet wilt lastigvallen met het schoonmaken van de werkplek is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te zetten.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Liessel.

Lees alles over schoonmaakservice uit Liessel.

Schoonmaakservice Liessel

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Liessel.

Een offerte aanvragen is uiteraard een slimme stap om te nemen. Als jij duidelijk je behoeften noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een geschikte offerte. Na het ontvangen van de offertes is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat voor welke prijs. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld medische praktijken, dan kom je hier nu meteen achter. Wij realiseren ons ook dat het nooit makkelijk is om een geschikt schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze tips tot een succesvolle samenwerking komt. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Liessel.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Liessel te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Liessel voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Liessel aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Liessel die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Liessel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Liessel jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Liessel!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Liessel. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Liessel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Liessel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Liessel

Duidelijke website

14 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Melanie Post

De perfecte match

15 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacoba Sanders

Fijn!

15 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michiel van Doorn

Ideale match

16 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wilhelmina van de Velden

Lang leve google

15 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Bakker

Lang leve google

8 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike van den Heuvel

Positieve ervaring

12 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Evelien de Boer

Ideale tip

8 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Robin Smits

Zeer verrast

10 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Richard de Bruijn

Via linkedin niet hetzelfde

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis van der Horst

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

4 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kirsten van Vliet

Google is je grootste vriend

9 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrikus van der Meer

erg betaalbaar

3 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anita de Wit

Dit werkt fijn

7 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marc van Doorn

Ideale match

4 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sjoerd de Jonge

Prettige service

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Arie van der Horst

Positieve ervaring

29 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Dennis van den Heuvel

Lang leve google

30 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije Evers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie Molenaar

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Anna Mulder

Voortreffelijke match

29 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petrus Brouwer

Eindelijk een fijne site

28 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kevin Wolters

Via linkedin niet hetzelfde

24 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Raymond Hofman

Duidelijke website

26 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sylvia de Jong

erg betaalbaar

23 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc Sanders

Via forum hier terechtgekomen

24 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Manon van Dijk

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

24 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Arjan Koster

Perfecte tip

23 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Petronella Kuijpers

Dit werkt fijn

18 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeroen Verhoeven

Snelle offerte

20 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Peter Willems

Eindelijk een fijne site

17 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Klaas Gerritsen

Fijne service

23 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Susanne Prins

Goed contact

18 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anita Molenaar

Gevonden via forum

20 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Hanneke van den Bosch

Snelle offerte

16 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jacqueline de Bruin

Google is je grootste vriend

15 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin Peeters

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bram van Dam

Aangenaam verrast

10 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Martijn van der Linden

aangename service

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Mark Jacobs

Perfecte tip

11 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Antonius Jonker

Zeer verrast

10 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jeroen Timmermans

Google is je grootste vriend

10 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin van der Heijden

Goed contact

12 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Yvonne van Beek

Ideale website

9 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Hendrikus de Vos

Aangenaam verrast

5 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Anna Willems

Lang leve google

5 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia van Dijk

betaalbaar en professioneel

2 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian Smits

Eindelijk een goede site gevonden

9 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemieke van de Wal

Eindelijk een fijne site

1 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sylvia Meijer

Vlugge offerte

7 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anita Jansen

niet verwacht zo betaalbaar

5 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robertus van de Velde

Perfecte website

5 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Angela Kuiper

erg betaalbaar

4 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan Veenstra

Dé tip

30 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anita Schouten

Aangenaam verrast

30 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Monique Dekker

Ideale match

1 april 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriaan Schipper

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

25 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Pascal Verbeek

Ideale website

30 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Patricia de Lange

Via forum hier terechtgekomen

26 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Nicolaas van den Broek

Heel positief

26 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Evelien Willems

Prettige service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Alexander Verbeek

Perfecte tip

23 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Patricia Hermans

Aangenaam verrast

26 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Björn Postma

Lang leve google

26 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rogier Verbeek

Super service

23 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Erik de Bruijn

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Suzanne van der Laan

Vlugge offerte

23 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- René Schipper

Via linkedin niet hetzelfde

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin Hendriks

Voortreffelijke match

20 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Arjan de Jong

Ideale match

16 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Natasja de Bruijn

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sander Visser

betaalbaarder dan ik dacht

12 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha Kuipers

Gevonden via forum

12 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ilona Wolters

Perfecte website

17 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Vanessa Postma

Lang leve google

16 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Claudia van Loon

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Marco de Vries

snelle service

2 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Femke de Haan

Via Via maar dan beter

27 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sandra de Vries

Positieve ervaring

24 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Dave Bosman

Snelle offerte

20 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin van der Horst

Ideale match

6 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Monique Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

1 februari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- David Vos

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

23 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kim van de Velde

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

23 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Anna van Veen

aangename service

9 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Annemieke Peters

Positieve ervaring

3 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Karin de Jong

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

12 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Cornelia Bosman

Goed contact

8 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Claudia Bosman

Prettige service

4 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Mariska van Doorn

Forum bood hulp

3 december 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Vincent Visser

Schoonmaakkaart is top!

25 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Sander van Dongen

Forum bood hulp

15 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Elizabeth Hofman

Forum bood hulp

21 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Caroline Jonker

Voortreffelijke match

10 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Wilhelmina Kuipers

Heel positief

31 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Vincent van de Pol

Dé tip

26 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ellen Mol

betaalbaar en professioneel

17 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen Mulder

Fijne service

10 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Mark van den Broek

Erg tevreden

4 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Johannes van de Velden

Goed contact

1 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Gerrit Gerritsen

Fijne service

22 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Remco Gerritsen

Gevonden via forum

13 september 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Robert Maas

Perfecte website

11 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maarten Meijer

Goed contact

4 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Willem Meijer

Geen linkedin nodig

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus Hoekstra

Prettige service

19 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Peter van den Bosch

Erg tevreden

10 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Erik de Vries

Dé tip

4 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Patricia de Bruin

Goed contact

29 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michel Hermans

Voortreffelijke match

25 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Raymond Postma

Forum bood hulp

15 juli 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Johan van Loon

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

6 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sharon Gerritsen

Duidelijke website

27 juni 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sebastiaan Janssen

Super service

25 juni 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Hendrik Kramer

Voortreffelijke match

17 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Eva Wolters

Prettige service

11 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Maria Smit

Schoonmaakkaart is top!

6 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Nicolaas Driessen

Lang leve google

27 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René Sanders

Geen linkedin nodig

23 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris van de Velden

Dit werkt fijn

15 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Femke Post

Ideale website

7 mei 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bart de Lange

De perfecte match

30 april 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilona Vink

niet verwacht zo betaalbaar

3 april 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elisabeth Schouten

Werkt lekker!

16 maart 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maartje van der Linden

Goede werking van de website

14 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Manon Kuijpers

erg betaalbaar

6 februari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Inge Vink

Ideale website

13 januari 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martin de Vos

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Liessel

Van Bommel Cleaning

Rector Nuijtsstraat 13A
5759 RG Helenaveen
Nederland

0493 380 693
http://www.vanbommelcleaning.nl/

Dekclo Voegwerk en Gevelreiniging

Roggelsedijk 16
5768 RB Meijel
Nederland

077 466 1462
http://www.dekclo.nl/

Hart Cleaning Service B.V.

Dubloen 8
5751 PX Deurne
Nederland

0493 399 004
http://www.hartcleaningservice.nl/