Schoonmaakbedrijf Maarheeze

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw schoonmaak in Maarheeze?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Maarheeze verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Maarheeze – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Maarheeze gezocht?

Een schoonmaker uit Maarheeze vinden

Schoonmaakbedrijf Maarheeze
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 39 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maarheeze, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Soerendonk, Budel en Budel Schoot bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Maarheeze

Schoonmaken, het is meestal niet de leukste bezigheid die je kan bedenken. Veel mensen zijn het zat om zelf de handen uit de mouwen te steken om de woning of het kantoor schoon te maken. Gelukkig is er een manier om al je schoonmaakwerkzaamheden uit handen te geven, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Maarheeze. Door een kantoor schoonmaak Maarheeze krijg je een schoon gebouw zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Aangezien er behoorlijk wat komt kijken bij het vinden van een schoonmaakbedrijf Maarheeze hebben we voor jou vandaag een paar handige tips die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Maarheeze geschikt?

Eigenlijk kun je van een professionele schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak overneemt. Dit gaat verder dan alleen de werkruimte poetsen, hij kan bijvoorbeeld vaak ook je ramen schoonmaken. Veel bedrijven ondervinden al voordeel van een schoonmaakbedrijf in Maarheeze voor hun bedrijf. Als je binnen je onderneming veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het aan te raden om een professional aan te trekken.

Als zelfstandige ondernemer met maar een kleine kantoorruimte is het meestal handig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen met mede-kantoor eigenaren. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Maarheeze terecht voor:

  • schoonmaker Maarheeze
  • schoonmaakster Maarheeze
  • schoonmaakhulp Maarheeze
  • schoonmaak zakelijk Maarheeze
  • schoonmaak particulier Maarheeze

Alle schoonmakers uit Maarheeze

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Maarheeze

Weet jij zeker dat je zelf aan de slag kan met de schoonmaak van je bedrijf? Een schoonmaker zal hetzelfde werk in veel minder tijd kunnen uitvoeren. Daarnaast zal hij of zij alles weten over de verschillende soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. Hij kan je daarnaast adviseren over de hygiëne eisen waaraan je pand moet voldoen. Door deze grote mate van know-how en ervaring weet je tenminste zeker dat jouw bedrijfsruimte voorzien zal zijn van een mooie en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Maarheeze om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Maarheeze?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Maarheeze in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Maarheeze gezocht

Voor je op zoek gaat naar een schoonmaker of schoonmaakster Maarheeze is het verstandig dat je rekening houd met een aantal zaken. Alvorens je het eerste bedrijf contacteert dat je tegenkomt is het wenselijk dat je even deze tips doorloopt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je vereisten.

Het is belangrijk om duidelijk af te spreken wat je nu eigenlijk allemaal gedaan wilt hebben door het schoonmaakbedrijf. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk stukken makkelijker. Wil je namelijk alleen maar de bedrijfsruimte binnen laten poetsen of moeten er ook werkzaamheden zoals de ruiten worden uitgevoerd? Nu je weet welke taken je wilt uitbesteden is het tijd om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn uiteraard verschillende vereisten voor verschillende vakgebieden, bij een dokter moet het vanzelfsprekend netter zijn dan bij een gewoon kantoor. Wanneer je meer te weten wil komen over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het goed om even contact met ze te zoeken.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Maarheeze.

Zoek je een schoonmaakster uit Maarheeze?

Schoonmaakster Maarheeze vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Maarheeze vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Maarheeze in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Maarheeze

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren. Voor kleinere ondernemingen is het vaak mogelijk om met het klein schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Anderzijds is het voor de grote bedrijven vaak mogelijk om korting te krijgen naarmate ze meer schoonmaakwerkzaamheden willen laten verrichten door het schoonmaakbedrijf. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Maarheeze.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Maarheeze.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Maarheeze.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Maarheeze vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Maarheeze vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Maarheeze

Je kan middels een goed schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grondige schoonmaak. Je wilt natuurlijk je medewerkers en klanten ontvangen in een hygiënische ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Na de grote schoonmaak is het hele pand weer fris. Voor zowel bezoekers als je werknemers brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen namelijk in een fris kantoor werken. Als jij jezelf of je medewerkers niet wilt belasten met het poetsen van de werkplek is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Maarheeze.

Lees alles over schoonmaakservice uit Maarheeze.

Schoonmaakservice Maarheeze

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Maarheeze.

Het aanvragen van een offerte is een pijnloze en gratis stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze offerte aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Maarheeze vinden. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je in zee gaat met een goed bedrijf, je wilt natuurlijk wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door een professional. Wanneer de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld medische praktijken, dan kom je hier op deze manier meteen achter. Wij realiseren ons ook dat het nooit makkelijk is om een geschikt schoonmaakbedrijf te vinden.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze tips toe te passen zal je een stuk sneller samenwerken met een geschikt schoonmaakbedrijf, een partij die je kan voorzien van de best mogelijke schoonmaak voor jouw kantoor. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Maarheeze.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Maarheeze te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Maarheeze voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Maarheeze aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Maarheeze die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Maarheeze

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Maarheeze jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Maarheeze!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Maarheeze. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Maarheeze en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Maarheeze die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Maarheeze

Positieve ervaring

8 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marcel Hofman

Via forum hier terechtgekomen

30 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Robert Bos

Geen linkedin nodig

30 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Veenstra

Google is je grootste vriend

19 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah Koning

Fijn!

12 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Nathalie Hermans

vlot en makkelijk

9 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Wendy Jacobs

snel geholpen

8 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Manon van der Meulen

Ideale match

6 december 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kirsten van de Velde

Geen linkedin nodig

28 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Frank Smits

Werkt lekker!

28 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rogier Bosch

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

21 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Angela van de Velde

Dé tip

19 november 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ramona van de Velde

Aangenaam verrast

18 november 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Vincent de Boer

Lang leve google

7 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba van Wijk

Dé tip

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline Blom

Eindelijk een fijne site

29 oktober 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Christian Kramer

Vlugge offerte

17 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Petra Schouten

Geen linkedin nodig

16 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie Kramer

Perfecte website

4 oktober 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Susanne van der Heijden

Fijne service

28 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Robin Hermans

Ideale match

24 september 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Eveline Dekker

Eindelijk een fijne site

19 september 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Rob Schouten

Eindelijk een fijne site

12 september 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Michiel Bosman

Werkt lekker!

4 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ronald Scholten

Lang leve google

24 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal Maas

Werkt goed dit

20 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ingrid Jonker

Google is je grootste vriend

12 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus van Veen

Super service

8 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Femke Smit

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

25 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Gerardus Evers

Fijne service

20 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Cindy Peeters

Google is je grootste vriend

12 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Susanne Bosch

vlot en makkelijk

7 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Jolanda Peters

Dit werkt fijn

30 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Natasja van de Brink

snel geholpen

21 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Kirsten Vos

Goed contact

13 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simon Brouwer

aangename service

7 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Hendrik van de Pol

aangename service

3 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Tamara Kuipers

Goed contact

23 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marc Hermans

Forum bood hulp

23 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Hendrik Martens

Dé tip

16 mei 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Petrus van de Velde

niet verwacht zo betaalbaar

3 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra van de Berg

snelle service

26 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Johanna van Doorn

Schoonmaakkaart is top!

8 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Elisabeth van der Laan

Google is je grootste vriend

8 maart 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs de Leeuw

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

28 februari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Petronella Kuiper

Duidelijke website

21 januari 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Inge de Vries

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

11 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Joost van de Pol

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Maarheeze

M² Glasbewassing

Cranendoncklaan 32
6021 JT Budel
Nederland

06 51315712
http://www.m2glasbewassing.nl/

Schoonmaakbedrijf Clean-Up

Elzerik 3
6026 AE Maarheeze
Nederland

06 29012683
http://www.cleanupservices.nl/

Lukkien Bedrijven B.V.

Rondven 21
6026 PX Maarheeze
Nederland

0495 592 579
http://www.lukkien-bedrijven.nl/