Schoonmaakbedrijf Schoonrewoerd

Zoek jij een topper voor jouw schoonmaak in Schoonrewoerd?

Dan ben je op de goede plek.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Schoonrewoerd verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Schoonrewoerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Schoonrewoerd gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Schoonrewoerd
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schoonrewoerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Leerbroek, Hei en Boeicop en Kedichem bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Schoonrewoerd

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een saaie bezigheid. Het is vanzelfsprekend logisch dat je gaat zoeken naar een manier om eronderuit te komen. Gelukkig zijn er genoeg schoonmaakbedrijven uit Schoonrewoerd die jou hier graag bij helpen. Dankzij een kantoor schoonmaak Schoonrewoerd ben je in staat om een fris pand te krijgen zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Aangezien er behoorlijk wat komt kijken bij het vinden van een schoonmaakbedrijf Schoonrewoerd hebben we voor jou vandaag een paar handige tips die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Schoonrewoerd geschikt?

Je kan van een schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak overneemt. Dit gaat verder dan enkel de ruimte schoonmaken, hij kan bijvoorbeeld vaak ook je ramen schoonmaken. Veel ondernemingen ondervinden al voordeel van een schoonmaakbedrijf in Schoonrewoerd voor hun bedrijf. Een professionele schoonmaker charteren zal pas echt nut hebben als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Werk je in een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Schoonrewoerd vaak delen met mede-kantooreigenaren. Het is dan slim om deze uitgaven te splitsen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Schoonrewoerd terecht voor:

  • schoonmaker Schoonrewoerd
  • schoonmaakster Schoonrewoerd
  • schoonmaakhulp Schoonrewoerd
  • schoonmaak zakelijk Schoonrewoerd
  • schoonmaak particulier Schoonrewoerd

Alle schoonmakers uit Schoonrewoerd

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Schoonrewoerd

Veel ondernemingen zijn ervan overtuigd dat het ook wel haalbaar is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. De schoonmaker is de persoon die veel sneller handelt bij de schoonmaak, dit maakt het de ideale investering om te maken. Ook heeft hij de kennis en ervaring om te weten welke schoonmaakmiddelen hij bij welke ruimte moet hebben. De schoonmaker weet daarnaast ook alles af van de vereisten die gesteld worden omtrent hygiëne in het pand. Door deze grote mate van kennis en ervaring weet je altijd zeker dat jouw bedrijfsruimte voorzien zal zijn van een mooie en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Schoonrewoerd om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Schoonrewoerd?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Schoonrewoerd in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Schoonrewoerd gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Schoonrewoerd is het belangrijk dat je het een en ander onderzoekt. Alvorens je het eerste bedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het verstandig dat je onderstaande tips doorneemt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door duidelijk te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij wat jij precies zoekt.

Noteer eerst voor jezelf welke schoonmaakwerkzaamheden je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt het onderhandelen als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk makkelijker. Wil je bijvoorbeeld alleen maar het kantoor binnen reinigen of moeten er ook schoonmaakwerkzaamheden zoals de ruiten worden uitgevoerd? Tevens is het wenselijk dat je een beetje onderzoek doet naar de expertise van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grotere organisaties in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een partij met ruime ervaring met de benodigde schoonmaakmiddelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het pand. Als je meer wilt weten over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het goed om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Schoonrewoerd.

Zoek je een schoonmaakster uit Schoonrewoerd?

Schoonmaakster Schoonrewoerd vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Schoonrewoerd vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Schoonrewoerd in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Schoonrewoerd

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de taken die je afneemt. Voor kleinere organisaties is het meestal mogelijk om met het standaard schoonmaakpakket al een eind te komen. Voor grote bedrijven is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Schoonrewoerd.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Schoonrewoerd.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Schoonrewoerd.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Schoonrewoerd vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Schoonrewoerd vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Schoonrewoerd

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van schoon, wanneer jij van mening bent dat een vochtig doekje voldoende is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt vanzelfsprekend je personeel en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Na de grondige schoonmaak is het hele kantoor weer als nieuw. Voor zowel klanten als je werknemers brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen namelijk in een schoon kantoor werken. Als jij jezelf of je medewerkers niet wilt lastigvallen met het poetsen van de werkplek is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Schoonrewoerd.

Lees alles over schoonmaakservice uit Schoonrewoerd.

Schoonmaakservice Schoonrewoerd

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Schoonrewoerd.

Het aanvragen van een offerte is een eenvoudige en gratis stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze offerte aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Schoonrewoerd kunnen vinden. Daarna is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat voor welke prijs. Zo kom je er ook snel genoeg achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke opdrachten niet kan uitvoeren. Wij realiseren ons ook dat het nooit makkelijk is om een goed schoonmaakbedrijf te vinden.

Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze instructies tot een goede samenwerking komt. Maak vandaag nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Schoonrewoerd.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Schoonrewoerd te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Schoonrewoerd voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Schoonrewoerd aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Schoonrewoerd die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Schoonrewoerd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Schoonrewoerd jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Schoonrewoerd!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Schoonrewoerd. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Schoonrewoerd en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Schoonrewoerd die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Schoonrewoerd

betaalbaarder dan ik dacht

31 augustus 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Linda Visser

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

1 september 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Dennis Willemsen

Geen linkedin nodig

22 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pieter van Dongen

niet verwacht zo betaalbaar

26 augustus 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elisabeth Hofman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dave Post

Vlugge offerte

18 augustus 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- René Bosch

aangename service

13 augustus 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Diana van den Heuvel

De perfecte match

9 augustus 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Klaas Smeets

Google is je grootste vriend

2 augustus 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel van Dijk

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

4 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michel Willemsen

Heel positief

28 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Hanneke Blom

Schoonmaakkaart is top!

29 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Niels Jonker

vlot en makkelijk

27 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ronald van Loon

Google is je grootste vriend

21 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten van Dongen

Fijne service

27 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Joyce Vink

Google is je grootste vriend

20 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke van der Heijden

Eindelijk een fijne site

25 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Hanneke van de Velde

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Yvonne de Jong

Perfecte tip

23 juli 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Daniël Smit

Werkt lekker!

18 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marieke Kramer

Lang leve google

17 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian van Veen

De perfecte match

16 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Rogier Molenaar

Via Via maar dan beter

19 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette Vermeulen

Fijne service

18 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Angela Willemsen

zeer rap geholpen

12 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Margaretha van Beek

Super service

12 juli 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Iris Willems

Perfecte website

15 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sharon de Bruin

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

16 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Melanie Kuiper

Dit werkt fijn

11 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sebastiaan van Leeuwen

Lang leve google

14 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mariska de Bruin

Dé tip

8 juli 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ruben Smits

Google is je grootste vriend

6 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan Peters

Goed contact

11 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Adriaan Postma

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

6 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Anita Koster

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

4 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Michiel Blom

Forum bood hulp

4 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Nancy Groen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

8 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Hendrik Kuiper

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

1 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Jacoba van der Linden

Schoonmaakkaart is top!

6 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Michael van den Heuvel

Forum bood hulp

3 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Marcel Hofman

Goed contact

2 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martin Huisman

Eindelijk een goede site gevonden

26 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Adrianus Schouten

Google is je grootste vriend

2 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marloes Janssen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Brenda van der Meulen

Positieve ervaring

27 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Adriana van Dam

Dé tip

29 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cornelis Jonker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

25 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marc Hofman

Zeer verrast

23 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marinus van den Heuvel

Ideale tip

24 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ruud Verhoeven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob Veenstra

Aangenaam verrast

25 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Hendrika Vermeulen

Fijne service

22 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Kelly van Dongen

Zeer verrast

20 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Tamara Blom

betaalbaar en professioneel

16 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas van den Heuvel

vlot en makkelijk

15 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marco Koster

Lang leve google

21 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marcel Mol

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

13 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Kim Groen

Werkt lekker!

12 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marleen Gerritsen

Goed contact

13 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacobus Kramer

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

16 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Alexander de Bruijn

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

11 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Dirk de Wit

Ideale match

13 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacoba Hendriks

Goede werking van de website

9 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Robin de Vries

Heel positief

14 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Paul Bos

Via linkedin niet hetzelfde

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anouk de Bruijn

Eindelijk een goede site gevonden

9 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriana van de Berg

Forum bood hulp

5 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sander Mol

Lang leve google

6 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke Peeters

Ideale match

6 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Leonie Jonker

Vlugge offerte

9 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Melanie van Loon

zeer rap geholpen

4 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jeffrey van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

2 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Karin Meijer

Fijn!

2 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Koen Mulder

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

1 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Björn Veenstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nathalie Evers

Snelle offerte

28 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Tamara de Jong

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

27 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Natascha de Koning

Google is je grootste vriend

29 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke van der Laan

Super service

27 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Arie Postma

zeer rap geholpen

29 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Erik van Beek

Super service

29 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Margaretha Hofman

Erg tevreden

27 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Hendrikus Schouten

Gevonden via forum

27 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Adrianus Groen

betaalbaarder dan ik dacht

25 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna de Koning

niet verwacht zo betaalbaar

27 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin Huisman

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Melanie van Loon

Prettige service

22 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Marianne van de Veen

Forum bood hulp

20 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Johannes Verhoeven

Heel positief

16 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Angelique de Lange

Goed contact

15 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruben Groen

Goed contact

15 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Alexander Boer

zeer rap geholpen

16 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Inge van Wijk

erg betaalbaar

20 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther Veenstra

Ideale website

12 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Karin van den Bosch

Goed contact

12 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bas Verbeek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Cornelis de Groot

Google is je grootste vriend

13 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacoba Vos

Ideale match

13 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wendy van der Heijden

Vlugge offerte

9 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Natasja Koster

Ideale website

14 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Janneke Janssen

Eindelijk een fijne site

9 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Hanneke de Ruiter

Lang leve google

10 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sharon Kok

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

9 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Wendy Jansen

Fijne service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Remco de Bruijn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana Verbeek

Voortreffelijke match

4 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patricia Smit

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mark de Groot

Positieve ervaring

4 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Adrianus van der Horst

Prettige service

3 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Ronald van de Brink

Fijn!

2 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Natasja Jansen

Lang leve google

27 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth van Veen

Aangenaam verrast

2 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marieke Bosch

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marinus de Boer

Aangenaam verrast

29 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marianne van de Brink

Vlugge offerte

23 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Stefan Janssen

snelle service

30 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Annemarie de Haan

Voortreffelijke match

26 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johannes Verhoeven

Lang leve google

25 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David Koning

Ideale tip

27 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Janneke van der Heijden

Fijn!

21 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bianca Verhoeven

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

25 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Inge Janssen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maaike Molenaar

Google is je grootste vriend

17 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia Hendriks

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

22 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jeroen van den Broek

aangename service

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Marianne Postma

Snelle offerte

20 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniël van de Berg

Gevonden via forum

20 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Matthijs Timmermans

Perfecte tip

16 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maurice Kok

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

17 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sabrina Wolters

Zeer verrast

13 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sabine Evers

snelle service

13 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Roy Willemsen

Eindelijk een goede site gevonden

9 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Anouk de Koning

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Robertus Driessen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

13 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Paulus de Groot

Perfecte website

12 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wouter Kramer

Forum bood hulp

7 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Susanne Hoekstra

vlot en makkelijk

6 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Thomas Bakker

Prettige service

3 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Marieke de Haan

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

4 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marinus Martens

Snelle offerte

9 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Tim Willems

Lang leve google

5 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia van den Bosch

snel geholpen

3 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Johanna van Vliet

Duidelijke website

6 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marleen de Bruin

Schoonmaakkaart is top!

29 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Ruud Mulder

Schoonmaakkaart is top!

1 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Natascha van der Linden

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Angela Brouwer

Voortreffelijke match

1 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Remco Bakker

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Barbara Maas

Via Via maar dan beter

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin van Dam

Voortreffelijke match

29 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kirsten Kuiper

Eindelijk een fijne site

26 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Michael van de Berg

niet verwacht zo betaalbaar

29 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen Sanders

snelle service

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Hanneke Bosch

Dé tip

26 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Gerardus de Jonge

Goede werking van de website

19 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Roy van der Laan

erg snel

20 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Sabrina Hendriks

Gevonden via forum

18 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Janneke Verhoeven

Duidelijke website

24 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Rob Peters

Prettige service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Catharina van der Laan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Pascal de Leeuw

Werkt goed dit

14 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Mariska van de Veen

Duidelijke website

17 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Mariska de Haan

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

15 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Marleen Peeters

Eindelijk een goede site gevonden

17 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Linda van de Berg

Perfecte tip

16 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martijn van de Pol

Voortreffelijke match

11 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marinus van Doorn

Werkt lekker!

13 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rutger Postma

Vlugge offerte

6 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marco van de Berg

Fijn!

27 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Manon Willemsen

niet verwacht zo betaalbaar

23 februari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Dirk de Haan

Via linkedin niet hetzelfde

18 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robertus van de Veen

Prettige service

10 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Pieter Schouten

betaalbaar en professioneel

5 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo Martens

vlot en makkelijk

24 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maarten de Bruin

snel geholpen

16 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Annemarie Maas

erg snel

9 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Marloes Mulder

aangename service

8 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus van de Pol

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke Hoekstra

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

1 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Martinus Verhoeven

Schoonmaakkaart is top!

5 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Arjan van Leeuwen

Google is je grootste vriend

21 november 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jelle Kok

Voortreffelijke match

16 november 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ellen Vermeulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 november 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Joost van de Velden

niet verwacht zo betaalbaar

14 november 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke Smits

Erg tevreden

5 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Nathalie de Koning

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

27 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Matthijs van den Heuvel

Goed contact

20 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Adrianus Boer

Voortreffelijke match

11 oktober 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nathalie van de Berg

betaalbaar en professioneel

4 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian van Leeuwen

Snelle offerte

28 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacobus van de Ven

Forum bood hulp

24 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marinus van der Horst

vlot en makkelijk

12 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Susanne van de Ven

Ideale website

12 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jeffrey Smeets

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

3 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Joris Janssen

Ideale website

22 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wouter de Lange

Via forum hier terechtgekomen

17 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Ingrid Willems

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

12 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Joyce de Jong

Fijn!

4 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Robin Schipper

Via forum hier terechtgekomen

28 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Tamara van Doorn

Heel positief

21 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Natasja Molenaar

Goed contact

18 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Arie Kramer

Via forum hier terechtgekomen

6 juli 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Judith Kuipers

Ideale match

29 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adriaan van Vliet

Perfecte tip

23 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Franciscus Vermeulen

Fijn!

16 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Simone Kok

Fijne service

11 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Koen Martens

Fijn!

4 juni 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marco de Koning

Ideale website

25 mei 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marleen de Jonge

Fijne service

20 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Jacob Verhoeven

Perfecte tip

12 mei 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Gerardus Martens

Eindelijk een fijne site

5 mei 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Saskia Willems

Voortreffelijke match

25 april 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Charlotte Koning

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

29 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Pieter Groen

Geen linkedin nodig

5 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus Timmermans

Vlugge offerte

16 februari 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Yvonne Meijer

Fijne service

21 januari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Esther Visser

Aangenaam verrast

31 december 2018

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Erwin van de Brink

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Schoonrewoerd

Schoonmaakbedrijf Van Schaik

15 H Energieweg
Leerdam 4143 HK
4143 HK Nederland

0345 631 706
http://schoonmaakbedrijf-vanschaik.nl/

ISB Schoonmaakbedrijf

Energieweg 17F
4143 HK Leerdam
Nederland

0345 633 529
http://www.isb-schoonmaakbedrijf.nl/

Schoonmaakbedrijf De Jong

Kon. Emmalaan 100
4141 EE Leerdam
Nederland

0345 610 046
http://www.dejongschoonmaak.nl/