Schoonmaakbedrijf Drimmelen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw schoonmaak in Drimmelen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Drimmelen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Drimmelen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Drimmelen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Drimmelen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 44 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Drimmelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe en Wagenberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Drimmelen

Schoonmaken, het is vaak niet de leukste tijdsbesteding die je kan bedenken. Het is natuurlijk logisch dat je op zoek gaat naar een manier om eronderuit te komen. Gelukkig zijn er genoeg schoonmaakbedrijven uit Drimmelen die je hiermee kunnen helpen. Dankzij een kantoor schoonmaak Drimmelen krijg je een fris gebouw zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Aangezien er aardig wat komt kijken bij het vinden van een schoonmaakbedrijf Drimmelen hebben we voor jou vandaag enkele handige handvaten die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Drimmelen geschikt?

Je mag van een schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak van je overneemt. Dit gaat verder dan alleen de ruimte schoonmaken, hij kan vaak ook je ramen wassen. Veel organisaties ondervinden al voordeel van een schoonmaakbedrijf in Drimmelen voor hun onderneming. Wanneer je binnen je bedrijf veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het een goede keuze om een professional in te schakelen.

Als zelfstandige ondernemer met maar een kleine kantoorruimte is het meestal slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen met mede-kantoor eigenaren. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Drimmelen terecht voor:

  • schoonmaker Drimmelen
  • schoonmaakster Drimmelen
  • schoonmaakhulp Drimmelen
  • schoonmaak zakelijk Drimmelen
  • schoonmaak particulier Drimmelen

Alle schoonmakers uit Drimmelen

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Drimmelen

Weet jij zeker dat je de schoonmaak van je bedrijf ook zelf kan? Een schoonmaker zal hetzelfde werk in minder tijd kunnen uitvoeren. Ook heeft hij de ervaring om te weten welke materialen hij bij welke ruimte moet hebben. Daarnaast adviseert hij je ook over de hygiëne eisen waaraan je bedrijfsruimte moet voldoen. Door deze grote mate van know-how en ervaring weet je altijd zeker dat jouw kantoor voorzien zal zijn van een mooie en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Drimmelen om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Drimmelen?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Drimmelen in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Drimmelen gezocht

Het is belangrijk dat je met een aantal zaken rekening houd wanneer je erover nadenkt om een schoonmaker of schoonmaakster in te schakelen In dit artikel geven wij jou een aantal relevante tips die je kan gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij wat jij precies zoekt.

Het is aan te raden om duidelijk af te spreken wat je nu eigenlijk allemaal wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Je hebt regelmatig namelijk de keuze uit een aantal diensten bij een schoonmaakbedrijf. Tevens is het wenselijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de specifieke schoonmaakbedrijven. Er zijn uiteraard verschillende vereisten voor verschillende vakgebieden, bij een tandarts moet het vanzelfsprekend schoner zijn dan bij een gewoon kantoor. Als je niet genoeg informatie over een schoonmaakbedrijf online kan vindenvindt, is het aan te bevelen om even contact op te nemen met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Drimmelen.

Zoek je een schoonmaakster uit Drimmelen?

Schoonmaakster Drimmelen vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Drimmelen vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Drimmelen in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Drimmelen

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen uiteraard altijd samen met de diensten die je wilt laten uitvoeren. Voor kleinere bedrijven is het meestal mogelijk om met het bescheiden schoonmaakpakket al een eind te komen. Anderzijds is het voor de grote organisaties weer mogelijk om korting te krijgen naarmate ze meer werkzaamheden willen uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Drimmelen.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Drimmelen.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Drimmelen.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Drimmelen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Drimmelen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Drimmelen

Je kan middels een degelijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Met kantoorschoonmaak zorg je voor een pand waar al jouw medewerkers met plezier binnen willen stappen, een smerig kantoor is namelijk niet echt een lekkere binnenkomer.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een makkelijke, maar verstandige investering voor je bedrijf. Dit laat heel het kantoor achter in een schone staat. Voor zowel klanten als je werknemers brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen immers op een frisse manier werken. Als jij jezelf of je personeel niet wilt belasten met het poetsen van de werkplek is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te zetten.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Drimmelen.

Lees alles over schoonmaakservice uit Drimmelen.

Schoonmaakservice Drimmelen

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Drimmelen.

Een offerte aanvragen is uiteraard een slimme stap om te nemen. Door specifiek te zijn in deze aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Drimmelen kunnen vinden. Daarna is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat voor welke prijs. Zo kom je er ook snel achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Wij weten dat het nooit eenvoudig is om een goed schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze tips toe te passen zal je veel sneller uitkomen bij een geschikt bedrijf, een partij die je kan voorzien van de best mogelijke schoonmaak voor het pand. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Drimmelen.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Drimmelen te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Drimmelen voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Drimmelen aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Drimmelen die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Drimmelen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Drimmelen jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Drimmelen!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Drimmelen. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Drimmelen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Drimmelen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Drimmelen

vlot en makkelijk

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Pascal de Wit

Ideale website

11 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bianca Willemsen

Eindelijk een goede site gevonden

1 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Hendrik Smits

erg betaalbaar

21 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marcel Schipper

niet verwacht zo betaalbaar

13 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christiaan Huisman

Fijne service

11 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bianca Meijer

Eindelijk een goede site gevonden

5 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Michael van den Bosch

Goed contact

29 januari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Evelien Verhoeven

Aangenaam verrast

18 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Martine van der Linden

Vlugge offerte

15 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona Mulder

Super service

4 januari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Annemieke Hermans

Eindelijk een fijne site

7 december 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bastiaan van Wijk

Dé tip

10 december 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Laura Scholten

Gevonden via forum

4 december 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Annemieke van der Horst

betaalbaar en professioneel

2 december 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika Schouten

Ideale match

24 november 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johanna van de Ven

vlot en makkelijk

17 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jelle Smeets

Goed contact

17 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Yvonne van der Meulen

Erg tevreden

11 november 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ilse van de Pol

Perfecte tip

31 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sanne van de Ven

Fijn!

29 oktober 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jacoba Mol

Ideale tip

28 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ramona van Dijk

betaalbaar en professioneel

24 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniëlle Boer

Lang leve google

14 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen de Boer

Ideale match

4 oktober 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Thomas van de Wal

Prettige service

1 oktober 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Hendrikus Bosch

De perfecte match

26 september 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michael de Haan

Voortreffelijke match

14 september 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jelle van den Bosch

Goed contact

6 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruben Boer

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

1 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Kelly Willems

Prettige service

22 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Elisabeth van de Velde

aangename service

21 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Ramona van der Laan

Heel positief

12 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Johanna Evers

Perfecte tip

1 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simone Smits

Prettige service

30 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Hendrika van der Meulen

Gevonden via forum

23 juli 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Angelique van de Veen

Ideale tip

16 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adriana Martens

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline van Vliet

Google is je grootste vriend

1 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Claudia Wolters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

20 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Eveline Blom

Ideale website

16 juni 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bas Peters

Lang leve google

6 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin Kramer

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

2 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Marianne Huisman

Perfecte tip

30 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sandra Vos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

16 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nienke Verhoeven

Perfecte tip

14 mei 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marloes Vos

Erg tevreden

2 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Astrid Vink

Fijne service

25 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Claudia Peeters

Schoonmaakkaart is top!

25 maart 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Natasja Evers

Fijne service

18 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Marjolein van Veen

snel geholpen

24 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Gerardus Kok

Werkt goed dit

5 februari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Arie van der Horst

Dé tip

7 januari 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Edwin de Ruiter

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Drimmelen

Dakreinigingspecialist

Elschot 6
4905 AZ Oosterhout
Nederland

088 737 0737
https://www.dakreinigingspecialist.nl/

Ultramar BV

Kanaalstraat 20a
4905 BJ Oosterhout
Nederland

0162 456 948
https://www.ultramar.nl/

Gevelprotect Nederland BV

Elschot 6
4905 AZ Oosterhout
Nederland

076 587 8353
https://www.gevelprotect.nl/