Schoonmaakbedrijf Oss

Zoek jij een topper voor jouw schoonmaak in Oss?

Dan ben je aan het juiste adres.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Oss verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Oss – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Oss gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Oss
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 50 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oss, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Megen, Loosbroek en Macharen bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Oss

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een saaie bezigheid. Het is dan ook logisch dat je gaat zoeken naar een manier om eronderuit te komen. Gelukkig is er een manier om al dit werk uit handen te geven, dit is door contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf Oss. Dankzij een kantoor schoonmaak Oss ben je in staat om een fris pand te krijgen zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Omdat er behoorlijk wat komt kijken bij het vinden van een schoonmaakbedrijf Oss hebben we voor jou vandaag enkele handige handvaten die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Oss geschikt?

Je kan van een schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak uit handen kan nemen. Denk hierbij verder dan enkel de kantoorruimte poetsen, hij kan vaak ook je ramen wassen. Veel ondernemingen hebben al een schoonmaakbedrijf ingeschakeld. Wanneer je binnen je organisatie veel energie kwijt bent aan het schoonmaken is het verstandig om om een professional in te schakelen.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je het inzetten van een schoonmaakbedrijf uit Oss vaak delen met mede ondernemers. Het is dan slim om deze uitgaven te splitsen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Oss terecht voor:

  • schoonmaker Oss
  • schoonmaakster Oss
  • schoonmaakhulp Oss
  • schoonmaak zakelijk Oss
  • schoonmaak particulier Oss

Alle schoonmakers uit Oss

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Oss

Veel organisaties zijn ervan overtuigd dat het ook wel mogelijk is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt vaak toch vies tegen. De schoonmaker is de juiste persoon die veel effectiever handelt bij de schoonmaak, dit maakt het een goede investering om te doen. Ook heeft hij de ervaring om te weten welke schoonmaakmiddelen hij bij welke ruimte moet gebruiken. De schoonmaker weet uiteraard ook alles af van de eisen die gesteld worden omtrent hygiëne in het pand. Dankzij deze grote mate van know-how en ervaring weet je tenminste zeker dat jouw pand voorzien zal zijn van een mooie en schone uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Oss om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Oss?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Oss in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Oss gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Oss is het wenselijk dat je het een en ander onderzoekt. Hieronder geven wij jou een aantal relevante tips die je kunt gebruiken bij je zoektocht. Dankzij deze kennis is het een stuk makkelijker om een goede schoonmaakhulp in Oss te vinden. Door duidelijk te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je vereisten.

Het is belangrijk om duidelijk af te spreken wat je nu eigenlijk allemaal wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk makkelijker. Wil je bijvoorbeeld alleen maar het pand binnen schoon laten maken of moeten er ook schoonmaakwerkzaamheden zoals de ramen worden meegenomen? Ook is het belangrijk dat je een beetje onderzoek doet naar de deskundigheid van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grote bedrijven in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een partij met ruime ervaring met de benodigde schoonmaakmiddelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het pand. Als je niet voldoende informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te raden om even contact te zoeken met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Oss.

Zoek je een schoonmaakster uit Oss?

Schoonmaakster Oss vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Oss vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Oss in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Oss

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de werkzaamheden die je afneemt. Kleine bedrijven hebben meestal genoeg aan een simpel contract voor weinig geld. Voor grote organisaties is het de moeite waard om korting af te spreken op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Oss.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Oss.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Oss.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Oss vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Oss vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Oss

Je kan met een fatsoenlijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Je wilt namelijk je medewerkers en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Na de grondige schoonmaak is het hele kantoor weer als nieuw. Voor zowel bezoekers als je werknemers brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen namelijk in een prettige omgeving werken. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en moeite wilt overhouden dan is het uitbesteden van de schoonmaak een ontzettend slim plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Oss.

Lees alles over schoonmaakservice uit Oss.

Schoonmaakservice Oss

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Oss.

Een offerte aanvragen is natuurlijk een ontzettend goede stap om te nemen. Door specifiek te zijn in deze aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Oss kunnen vinden. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je in zee gaat met een goed bedrijf, je wilt natuurlijk wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door iemand die hier oog voor heeft. Zo kom je er ook snel achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Wij realiseren ons ook dat het nooit eenvoudig is om een goed schoonmaakbedrijf te vinden.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze handvaten tot een succesvolle samenwerking komt. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Oss.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Oss te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Oss voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Oss aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Oss die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Oss

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Oss jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Oss!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Oss. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Oss en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Oss die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Oss

Perfecte tip

13 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Joost Bosman

Super service

10 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Bosman

Google is je grootste vriend

5 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim van der Laan

Super service

20 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ingrid Peeters

Ideale match

24 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Natascha Hendriks

betaalbaar en professioneel

20 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bram Groen

Eindelijk een goede site gevonden

10 februari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Susanne de Jong

Dé tip

1 februari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bram Timmermans

Erg tevreden

25 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Michel Hendriks

betaalbaar en professioneel

17 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Johanna van de Brink

Fijne service

16 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Jacob de Graaf

Heel positief

8 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Hendrikus Hermans

Vlugge offerte

6 december 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Erwin Evers

snel geholpen

11 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Nienke de Jong

Eindelijk een goede site gevonden

28 november 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ilse de Bruijn

Via linkedin niet hetzelfde

30 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tamara Bos

Google is je grootste vriend

25 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark van den Bosch

Prettige service

15 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Martine Jonker

niet verwacht zo betaalbaar

20 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben Kok

Fijn!

14 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cindy de Jong

Zeer verrast

5 november 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Ellen de Boer

Werkt lekker!

31 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martijn Boer

Ideale tip

22 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Natascha van der Meer

Heel positief

14 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Maria van Loon

betaalbaarder dan ik dacht

10 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul Hermans

Eindelijk een fijne site

29 september 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Barry van de Pol

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 september 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Anne Sanders

Aangenaam verrast

12 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Hendrik Janssen

Ideale website

7 september 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Raymond Hofman

Erg tevreden

30 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Daniëlle Kuipers

Perfecte website

22 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martin van Beek

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

22 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- David van der Horst

betaalbaar en professioneel

8 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie Post

Perfecte tip

1 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simone van der Linden

Goede werking van de website

26 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Esther Scholten

Perfecte website

25 juli 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelia Peeters

Aangenaam verrast

11 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Dirk Jacobs

Vlugge offerte

8 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Raymond Molenaar

Super service

27 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Michael Kuiper

Eindelijk een fijne site

23 juni 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Elizabeth Molenaar

Goede werking van de website

15 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sylvia Hermans

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

9 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Martin Maas

Perfecte tip

31 mei 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelis de Haan

Snelle offerte

28 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Robert de Vos

Google is je grootste vriend

23 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Lisette van de Berg

De perfecte match

15 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elizabeth de Lange

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

3 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Joris Smeets

Lang leve google

29 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth Evers

Via linkedin niet hetzelfde

27 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Willemsen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

3 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marloes de Boer

Vlugge offerte

15 februari 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Tamara van der Horst

Snelle offerte

29 januari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Albert Peters

De perfecte match

17 januari 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Eveline de Bruin

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Oss

Huis & Kuis

Slingenbergstraat 10
5344 KL Oss
Nederland

06 39491563
http://www.huisenkuis.nl/

B & B Cleaning

Landweerstraat-Noord 70
5348 ED Oss
Nederland

0412 652 002
http://www.benbcleaning.nl/

Schoonmaakbedrijf Golden Cleaning

Aalbersestraat 1
5344 ST Oss
Nederland

06 33180600
http://www.goldencleaning.nl/