Schoonmaakbedrijf Veenendaal

Wil jij een top schoonmaakbedrijf in Veenendaal die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Veenendaal verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Veenendaal – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Veenendaal gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Veenendaal
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 52 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Veenendaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hoogland, Maarn en Stoutenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Veenendaal

Schoonmaken, het is vaak niet de leukste bezigheid die je kan bedenken. Veel ondernemers zijn het zat om zelf de handen uit de mouwen te steken om de woning of het kantoor schoon te maken. Gelukkig is er een oplossing om al je schoonmaakwerkzaamheden uit handen te geven, dit is door contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf Veenendaal. Hiermee zorg je ervoor dat je je niet meer met de schoonmaak hoeft bezig te houden. Wij beschrijven precies waar je op moet letten bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Veenendaal.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Veenendaal geschikt?

Eigenlijk kun je van een professionele schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak overneemt. Dit gaat verder dan alleen de ruimte schoonmaken, hij kan vaak ook je ramen schoonmaken. Veel bedrijven gaan al in zee met een schoonmaakbedrijf. Een professionele schoonmaker inschakelen zal pas echt lonen als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Veenendaal vaak delen met mede ondernemers. Het is dan slim om in deze kosten te delen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Veenendaal terecht voor:

  • schoonmaker Veenendaal
  • schoonmaakster Veenendaal
  • schoonmaakhulp Veenendaal
  • schoonmaak zakelijk Veenendaal
  • schoonmaak particulier Veenendaal

Alle schoonmakers uit Veenendaal

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Veenendaal

Veel ondernemingen zijn ervan overtuigd dat het ook wel haalbaar is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. De schoonmaker is de persoon die veel efficiënter handelt bij de schoonmaak, dit maakt het een goede investering om te doen. Ook heeft hij de kennis om te weten welke materialen hij bij welke ruimte moet gebruiken. Hij weet daarnaast ook genoeg over de hygiëne eisen waaraan je kantoor moet voldoen. Door deze grote mate van kennis en ervaring weet je tenminste zeker dat jouw bedrijfsruimte voorzien zal zijn van een frisse en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Veenendaal om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Veenendaal?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Veenendaal in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Veenendaal gezocht

Het is belangrijk dat je met een aantal zaken rekening houd wanneer je erover nadenkt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. In dit artikel geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kan gebruiken bij je zoektocht. Met deze kennis is het een stuk eenvoudiger om een goede schoonmaakhulp in Veenendaal te vinden. Door duidelijk te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je wensen.

Het is wenselijk om duidelijk af te spreken wat je nu precies gedaan wilt hebben door het schoonmaakbedrijf. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk makkelijker. Je hebt vaak namelijk keuze uit een aantal diensten bij een schoonmaakbedrijf. Ook is het wenselijk dat je een beetje onderzoek doet naar de deskundigheid van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grotere bedrijven in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring met de professionele middelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Wanneer je niet genoeg informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te raden om even contact op te nemen met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Veenendaal.

Zoek je een schoonmaakster uit Veenendaal?

Schoonmaakster Veenendaal vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Veenendaal vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Veenendaal in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Veenendaal

Voor een schoonmaakbedrijf worden vaak geen al te hoge rekeningen verstuurd, al helemaal als je enkel kiest voor de basis diensten. Voor kleinere organisaties is het vaak mogelijk om met het klein schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Daarentegen is het voor de grote ondernemingen vaak mogelijk om korting te krijgen naarmate ze meer werkzaamheden willen uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Veenendaal.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Veenendaal.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Veenendaal.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Veenendaal vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Veenendaal vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Veenendaal

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben over het algemeen een andere definitie van schoon, waar jij denkt dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Met kantoorschoonmaak zorg je voor een kantoor waar al jouw klanten met plezier binnen willen stappen, een vies kantoor is namelijk niet echt een lekkere binnenkomer.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Dit laat heel het pand achter in een schone staat. Voor zowel klanten als je werknemers brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen namelijk op een frisse manier werken. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en energie wilt besparen dan is het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend slim idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Veenendaal.

Lees alles over schoonmaakservice uit Veenendaal.

Schoonmaakservice Veenendaal

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Veenendaal.

Het aanvragen van een offerte is een pijnloze en gratis stap om te zetten. Als jij helder je behoeften noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een passende offerte. Hierdoor weet je zeker dat je gaat samenwerken met een geschikt bedrijf, je wilt immers wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door een professional. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld ziekenhuizen, dan kom je hier nu snel genoeg achter. Wij realiseren ons ook dat het nooit eenvoudig is om een geschikt schoonmaakbedrijf te vinden.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze handvaten tot een goede samenwerking komt. Maak vandaag nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Veenendaal.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Veenendaal te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Veenendaal voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Veenendaal aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Veenendaal die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Veenendaal

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Veenendaal jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Veenendaal!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Veenendaal. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Veenendaal en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Veenendaal die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Veenendaal

Ideale website

15 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Hendrikus van Dongen

snelle service

9 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Cornelia van Wijk

Snelle offerte

5 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke Verhoeven

Schoonmaakkaart is top!

22 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Gerardus Gerritsen

Forum bood hulp

18 februari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Melanie Molenaar

Lang leve google

12 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jolanda Vos

Vlugge offerte

2 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Adriana de Haan

erg snel

29 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Joost van den Heuvel

Perfecte website

21 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eric Kuiper

Google is je grootste vriend

9 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ingrid Smit

Forum bood hulp

8 januari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Martin de Bruin

Eindelijk een fijne site

12 december 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Saskia Maas

Heel positief

29 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jacob van Loon

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

4 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Iris van Beek

niet verwacht zo betaalbaar

24 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha Hendriks

vlot en makkelijk

20 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Michael Visser

Vlugge offerte

16 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Peter Post

Prettige service

9 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Susanne Maas

Ideale website

1 november 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sebastiaan Mulder

betaalbaar en professioneel

25 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob van de Berg

Fijn!

17 oktober 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Niels Verbeek

zeer rap geholpen

15 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Martine Bosman

Goed contact

5 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Natascha Verhoeven

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

26 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Maaike van de Velden

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

22 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Saskia Koster

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

14 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Martin Vos

Voortreffelijke match

8 september 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Saskia Boer

De perfecte match

4 september 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Yvonne Vos

Fijn!

28 augustus 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Tamara Verhoeven

Werkt goed dit

17 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ruben van de Berg

De perfecte match

10 augustus 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Peter de Vos

zeer rap geholpen

2 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Martine Timmermans

Positieve ervaring

27 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Angelique de Graaf

Eindelijk een fijne site

21 juli 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Johanna Bosch

Perfecte tip

17 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sharon de Ruiter

Goede werking van de website

5 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marjolein Visser

Eindelijk een goede site gevonden

29 juni 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maartje Schouten

Geen linkedin nodig

21 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca de Vries

Duidelijke website

19 juni 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrikus van de Pol

Goed contact

6 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Diana Hoekstra

erg betaalbaar

31 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs de Bruin

Erg tevreden

26 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Janneke de Ruiter

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

23 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Danny Huisman

Aangenaam verrast

11 mei 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marieke van de Pol

Google is je grootste vriend

2 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erik de Graaf

Forum bood hulp

28 april 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Martijn Visser

erg snel

3 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Natasja de Vos

Via linkedin niet hetzelfde

9 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- David Evers

Schoonmaakkaart is top!

22 februari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Evelien Willemsen

Duidelijke website

29 januari 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Rob de Jong

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

11 januari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Karin Hoekstra

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Veenendaal

Gert Appeldoorn

Koningsschot 30
3905 PS Veenendaal
Nederland

088 501 4900
http://www.appeldoornbv.nl/

Progenta

Veenendaalsestraatweg 14b
3921 EC Elst
Nederland

0318 471 823
https://www.progenta.com/

Eurobins B.V.

Standaardruiter 36
3905 PZ Veenendaal
Nederland

0318 559 393
http://www.kliko.nl/