Schoonmaakbedrijf Zoetermeer

Ben jij opzoek naar een betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Zoetermeer die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Zoetermeer verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Zoetermeer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Zoetermeer gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Zoetermeer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 47 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zoetermeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Pijnacker, Benthuizen en Moerkapelle bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Zoetermeer

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een vervelende bezigheid. Het is dan ook logisch dat je gaat zoeken naar een manier om eronderuit te komen. Gelukkig is er een oplossing om al je schoonmaak uit te besteden, dit is door contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf Zoetermeer. Hiermee zorg je ervoor dat je je niet meer met de schoonmaak hoeft bezig te houden. Omdat er behoorlijk wat komt kijken bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf Zoetermeer hebben we voor jou vandaag een paar handige tips die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Zoetermeer geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je bedrijf over. Denk hierbij verder dan alleen de ruimte poetsen, hij kan bijvoorbeeld vaak ook je ramen wassen. Veel ondernemingen werken al samen met een schoonmaakbedrijf. Een professionele schoonmaker charteren zal pas echt nut hebben als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd verliest aan de schoonmaak.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je het inzetten van een schoonmaakbedrijf uit Zoetermeer vaak delen met mede-kantooreigenaren. Het is dan slim om in deze kosten te delen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Zoetermeer terecht voor:

  • schoonmaker Zoetermeer
  • schoonmaakster Zoetermeer
  • schoonmaakhulp Zoetermeer
  • schoonmaak zakelijk Zoetermeer
  • schoonmaak particulier Zoetermeer

Alle schoonmakers uit Zoetermeer

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Zoetermeer

Veel organisaties zijn ervan overtuigd dat het ook wel haalbaar is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt vaak toch vies tegen. De schoonmaker is de persoon die veel effectiever handelt bij de schoonmaak, dit maakt het de ideale investering om te maken. Ook zal hij of zij alles weten over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. Daarnaast adviseert hij je ook over de hygiëne eisen waaraan je bedrijfsruimte moet voldoen. Het is nu eenmaal belangrijk dat je bezoekers gebruik kunnen maken van een frisse ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Zoetermeer om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Zoetermeer?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Zoetermeer in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Zoetermeer gezocht

Het is wenselijk dat je met een paar dingen rekening houd wanneer je twijfelt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. In deze alinea geven wij jou een aantal relevante tips die je kan gebruiken bij je zoektocht. Met deze tips is het een stuk eenvoudiger om een goede schoonmaakhulp in Zoetermeer te vinden. Door duidelijk te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je wensen.

Noteer eerst voor jezelf welke schoonmaakwerkzaamheden je graag wilt uitbesteden. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Je hebt meestal namelijk keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Ook is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de specifieke schoonmaakbedrijven. Er zijn natuurlijk verschillende vereisten voor verschillende vakgebieden, bij een tandarts moet het bijvoorbeeld schoner zijn dan bij een gewoon kantoor. Wanneer je meer wilt weten over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het aan te raden om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Zoetermeer.

Zoek je een schoonmaakster uit Zoetermeer?

Schoonmaakster Zoetermeer vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Zoetermeer vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Zoetermeer in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Zoetermeer

Voor een schoonmaakbedrijf vallen de prijzen nog relatief mee, al helemaal als je alleen maar kiest voor de standaard werkzaamheden. Kleine bedrijven hebben meestal genoeg aan een simpel contract voor weinig geld. Voor grote bedrijven is het de moeite waard om korting af te spreken op een groot contract. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Zoetermeer.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Zoetermeer.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Zoetermeer.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Zoetermeer vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Zoetermeer vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Zoetermeer

Je kan met een degelijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Je wilt vanzelfsprekend je medewerkers en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich goed in voelen.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een makkelijke, maar goede investering voor je organisatie. Dit laat heel het pand achter in een schone toestand. Voor zowel bezoekers als je werknemers brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen immers op een frisse manier werken. Als jij jezelf of je medewerkers niet wilt lastigvallen met het schoonmaken van het kantoor is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Zoetermeer.

Lees alles over schoonmaakservice uit Zoetermeer.

Schoonmaakservice Zoetermeer

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Zoetermeer.

Het aanvragen van een offerte is een makkelijke en kosteloze stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Zoetermeer kunnen vinden. Hierdoor weet je zeker dat je gaat samenwerken met een geschikt bedrijf, je wilt natuurlijk wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door een professional. Zo kom je er ook snel achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Wij weten dat het nooit makkelijk is om een geschikt schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met bovenstaande instructies tot een succesvolle samenwerking komt. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Zoetermeer.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Zoetermeer te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Zoetermeer voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Zoetermeer aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Zoetermeer die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Zoetermeer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Zoetermeer jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Zoetermeer!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Zoetermeer. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Zoetermeer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Zoetermeer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Zoetermeer

Gevonden via forum

18 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Robin de Wit

betaalbaarder dan ik dacht

11 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa van de Berg

Via linkedin niet hetzelfde

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie Huisman

Voortreffelijke match

8 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Claudia van der Heijden

Super service

29 februari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joris van de Wal

Dé tip

21 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nathalie Huisman

Eindelijk een goede site gevonden

17 februari 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sharon van de Brink

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

13 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Irene Groen

Perfecte website

31 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Daniël van den Heuvel

Dit werkt fijn

26 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Eric van Vliet

De perfecte match

23 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Patrick de Wit

Goed contact

15 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Guido de Lange

betaalbaarder dan ik dacht

6 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen van de Pol

Fijn!

4 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marc van Leeuwen

Via forum hier terechtgekomen

8 december 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Deborah Peeters

Duidelijke website

2 december 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jessica Kuijpers

Vlugge offerte

4 december 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Bastiaan de Wit

Ideale website

28 november 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nienke Postma

Vlugge offerte

18 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Nicole van de Pol

Duidelijke website

17 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Chantal van de Velden

Snelle offerte

11 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Eric van Doorn

Vlugge offerte

7 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ronald Willems

Prettige service

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Christiaan van de Velde

Ideale website

22 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Astrid Koning

Via linkedin niet hetzelfde

13 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tessa Veenstra

Heel positief

7 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Sander de Jonge

Gevonden via forum

1 oktober 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Christiaan Hofman

Fijn!

26 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Deborah Huisman

Super service

15 september 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Lisette de Groot

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

11 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Guido de Leeuw

Via forum hier terechtgekomen

4 september 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Suzanne Koster

Snelle offerte

29 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Wendy Molenaar

Schoonmaakkaart is top!

22 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Charlotte van Beek

Dé tip

9 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sander Smit

Heel positief

3 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Esther Mol

Fijne service

26 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Ellen van der Meer

Werkt lekker!

23 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Niels van Beek

Voortreffelijke match

17 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Angelique Hendriks

Super service

4 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Annemieke Smits

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 juli 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Petra van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

25 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Guido Groen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

13 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Arjan Hofman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

9 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Simone de Groot

Zeer verrast

4 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ronald Bosch

Perfecte tip

29 mei 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Michiel van de Velden

Dit werkt fijn

18 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Lisette Verbeek

Snelle offerte

15 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- René van de Pol

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 mei 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Johannes van Wijk

Heel positief

2 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Wilhelmus Willemsen

Lang leve google

22 maart 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia van de Velden

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

3 maart 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Cornelis Wolters

erg betaalbaar

19 februari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy Vink

Forum bood hulp

5 februari 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Sebastiaan Wolters

Dé tip

1 januari 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maartje Bosman

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Zoetermeer

AR Special Cleaning B.V.

Industrieweg 3
2712 LA Zoetermeer
Nederland


http://www.arspecialcleaning.nl/

stomerij Gigant

Middelwaard 36
2716 CW Zoetermeer
Nederland

06 87107067
http://stomerijgigant.nl/

Bandel Facilitaire Diensten

Argonstraat 156
2718 SP Zoetermeer
Nederland

079 303 0054
https://bandel-facilitaire-diensten.business.site/