Schoonmaakbedrijf Blitterswijck

Behoefte aan een ijzersterk schoonmaakbedrijf uit Blitterswijck die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Blitterswijck verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Blitterswijck – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Blitterswijck gezocht?

Een schoonmaker uit Blitterswijck vinden

Schoonmaakbedrijf Blitterswijck
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 46 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Blitterswijck, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Broekhuizenvorst, Wellerlooi en Meerlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Blitterswijck

Schoonmaken, het is waarschijnlijk niet de leukste tijdsbesteding die je kan bedenken. Het is natuurlijk logisch dat je gaat zoeken naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig is er een oplossing om al dit werk uit handen te geven, dit is door contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf Blitterswijck. Hiermee voorkom je veel gedoe. Omdat er behoorlijk wat komt kijken bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf Blitterswijck hebben we voor jou vandaag enkele handige handvaten die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Blitterswijck geschikt?

Je mag van een professionele schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak uit handen kan nemen. Dit overstijgt de schoonmaak binnenin het kantoor, maar het heeft ook betrekking op het schoonmaken van bijvoorbeeld de ramen. Veel ondernemingen profiteren al van een schoonmaakbedrijf in Blitterswijck voor hun bedrijf. Wanneer je binnen je organisatie veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het aan te raden om een professional in te schakelen.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Blitterswijck vaak delen met mede ondernemers. Je bent dan netto minder kwijt dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Blitterswijck terecht voor:

  • schoonmaker Blitterswijck
  • schoonmaakster Blitterswijck
  • schoonmaakhulp Blitterswijck
  • schoonmaak zakelijk Blitterswijck
  • schoonmaak particulier Blitterswijck

Alle schoonmakers uit Blitterswijck

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Blitterswijck

Ben jij ervan overtuigd dat je de schoonmaak van je bedrijf ook zelf kan? De schoonmaker is de persoon die veel sneller handelt bij de schoonmaak, dit maakt het een goede investering om te doen. Daarnaast weet hij alles over de verschillende soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. De schoonmaker weet ook alles af van de vereisten die gesteld kunnen worden omtrent hygiëne in het pand. Het is nu eenmaal belangrijk dat je bezoekers gebruik kunnen maken van een frisse ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Blitterswijck om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Blitterswijck?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Blitterswijck in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Blitterswijck gezocht

Voor je op zoek gaat naar een schoonmaker of schoonmaakster Blitterswijck is het verstandig dat je rekening houd met een aantal zaken. In dit artikel geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kunt gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Dankzij deze tips is het een stuk eenvoudiger om een geschikte schoonmaakhulp in Blitterswijck te contacteren. Door duidelijk te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je behoeften.

Bepaal eerst voor jezelf welke taken je graag wilt uitbesteden. Dit maakt het onderhandelen wanneer je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken makkelijker. Je hebt meestal namelijk keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke werkzaamheden je wilt uitbesteden is het tijd om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn natuurlijk verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een arts moet het natuurlijk schoner zijn dan bij een gewoon kantoor. Wanneer je niet genoeg informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te bevelen om even contact op te nemen met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Blitterswijck.

Zoek je een schoonmaakster uit Blitterswijck?

Schoonmaakster Blitterswijck vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Blitterswijck vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Blitterswijck in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Blitterswijck

Voor een schoonmaakbedrijf zijn de kosten vaak te overzien, al helemaal als je enkel kiest voor de basis diensten. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een simpel contract voor weinig geld. Anderzijds is het voor de grote organisaties weer mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer werkzaamheden willen laten verrichten door het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Blitterswijck.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Blitterswijck.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Blitterswijck.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Blitterswijck vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Blitterswijck vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Blitterswijck

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben over het algemeen een andere definitie van schoon, waar jij denkt dat een vochtig doekje voldoende is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Met kantoorschoonmaak zorg je voor een kantoor waar al jouw medewerkers met genoegen binnen willen stappen, een vies kantoor is namelijk niet echt een lekkere binnenkomer.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een makkelijke, maar goede investering voor je onderneming. Dit laat heel het kantoor achter in een frisse staat. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter concentreren in een schone omgeving. Als jij jezelf of je medewerkers niet wilt lastigvallen met het schoonmaken van de werkplek is het slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Blitterswijck.

Lees alles over schoonmaakservice uit Blitterswijck.

Schoonmaakservice Blitterswijck

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Blitterswijck.

Een aanvraag voor een offerte versturen is natuurlijk een slimme stap om te zetten. Door specifiek te zijn in deze offerte aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Blitterswijck vinden. Na het ontvangen van de offertes is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat voor welke prijs. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld zorginstellingen, dan kom je hier op deze manier snel genoeg achter. Het is nooit makkelijk om meteen een geschikt bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit betekent echter niet dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze handvaten tot een succesvolle samenwerking komt. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Blitterswijck.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Blitterswijck te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Blitterswijck voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Blitterswijck aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Blitterswijck die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Blitterswijck

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Blitterswijck jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Blitterswijck!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Blitterswijck. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Blitterswijck en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Blitterswijck die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Blitterswijck

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 februari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Saskia van Dongen

Heel positief

7 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Michiel Driessen

Goed contact

4 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marjolein Boer

Perfecte website

23 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jan Blom

Via forum hier terechtgekomen

21 januari 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Maria Driessen

Lang leve google

11 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Manon Molenaar

Dé tip

8 januari 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Evelien van der Heijden

snelle service

7 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Claudia Jacobs

Snelle offerte

12 december 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Frank Post

Voortreffelijke match

9 december 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Lisette Jacobs

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

30 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Cindy Vos

Fijn!

2 december 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Chantal van de Ven

Goed contact

27 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ronald van de Veen

Goed contact

17 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robertus Schipper

Aangenaam verrast

19 november 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Gerrit Brouwer

Google is je grootste vriend

8 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Guido de Vries

Positieve ervaring

11 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Joris van der Linden

snelle service

1 november 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriaan van der Horst

niet verwacht zo betaalbaar

24 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicole de Jong

erg snel

29 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Anita de Groot

niet verwacht zo betaalbaar

17 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Richard van den Heuvel

zeer rap geholpen

11 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Jacobus van der Linden

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

10 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Annemieke van der Meer

Super service

28 september 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Christian Willemsen

Forum bood hulp

19 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Gerardus Groen

zeer rap geholpen

16 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Gerrit Bosch

Perfecte website

5 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Eveline Smits

niet verwacht zo betaalbaar

2 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Visser

zeer rap geholpen

27 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Michiel de Jong

Eindelijk een goede site gevonden

21 augustus 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Saskia Scholten

Google is je grootste vriend

12 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry Sanders

Geen linkedin nodig

1 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Boer

Goed contact

25 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sabrina de Vries

Vlugge offerte

19 juli 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marc de Lange

vlot en makkelijk

12 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Iris Bosch

Schoonmaakkaart is top!

9 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Ilona Vos

betaalbaarder dan ik dacht

4 juli 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martinus van de Velde

Via Via maar dan beter

27 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo Meijer

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Björn van Beek

Gevonden via forum

12 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Patrick Evers

Fijne service

1 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Martin Jansen

Via Via maar dan beter

29 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric Bakker

Super service

22 mei 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Daniël van Beek

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

11 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Sanne de Koning

Lang leve google

4 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patricia van de Velde

Google is je grootste vriend

30 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond Dijkstra

Fijn!

30 maart 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Arjan van Veen

De perfecte match

18 maart 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Cornelis Smit

Via linkedin niet hetzelfde

22 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca Hoekstra

Super service

21 januari 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Paul Dijkstra

Ideale match

11 januari 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jan van Dijk

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Blitterswijck

ST – Cleaning GmbH

Zeppelinstraße 34
47638 Straelen
Duitsland


http://www.st-cleaning.com/

Eco Clean Services

Salvatorstraat 13
5932 BS Tegelen
Nederland

077 373 3551
http://www.ecocleanservices.nl/

meuwissen-bedrijfskleding

Voltastraat 13
5928 PC Venlo
Nederland

06 14496441
http://www.meuwissen-bedrijfskleding.nl/