Schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel

Ben jij opzoek naar een ijzersterk schoonmaakbedrijf in Krimpen aan den IJssel die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Krimpen aan den IJssel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 44 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Krimpen aan den IJssel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel en Kinderdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel

Schoonmaken, het is vaak niet de leukste bezigheid die je je maar voor kunt stellen. Het is dan ook logisch dat nieuwsgierig bent naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig zijn er meerdere schoonmaakbedrijven uit Krimpen aan den IJssel die dit graag van je overnemen. Dankzij een kantoor schoonmaak Krimpen aan den IJssel ben je in staat om een fris pand te krijgen zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Wij beschrijven precies waar je op moet letten bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf in Krimpen aan den IJssel.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Krimpen aan den IJssel geschikt?

Je mag van een schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak overneemt. Dit gaat verder dan enkel de ruimte poetsen, hij kan vaak ook je ramen wassen. Veel ondernemingen profiteren al van een schoonmaakbedrijf in Krimpen aan den IJssel voor hun onderneming. Een professionele schoonmaker charteren zal pas echt nut hebben als je zelf denkt dat je teveel tijd verliest aan de schoonmaak.

Werk je in een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Krimpen aan den IJssel vaak delen met mede ondernemers. Het is dan slim om in deze kosten te delen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Krimpen aan den IJssel terecht voor:

  • schoonmaker Krimpen aan den IJssel
  • schoonmaakster Krimpen aan den IJssel
  • schoonmaakhulp Krimpen aan den IJssel
  • schoonmaak zakelijk Krimpen aan den IJssel
  • schoonmaak particulier Krimpen aan den IJssel

Alle schoonmakers uit Krimpen aan den IJssel

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Krimpen aan den IJssel

Weet jij zeker dat je de schoonmaak van je bedrijf ook zelf kan? De schoonmaker is de persoon die veel effectiever handelt bij de schoonmaak, dit maakt het een slimme investering om te maken. Daarnaast zal hij of zij alles weten over de diverse soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. De schoonmaker weet uiteraard ook alles af van de eisen die gesteld kunnen worden rondom de hygiëne in het pand. Het is nu eenmaal belangrijk dat je bezoekers gebruik kunnen maken van een frisse ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Krimpen aan den IJssel om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Krimpen aan den IJssel?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Krimpen aan den IJssel in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Krimpen aan den IJssel gezocht

Voor je op zoek gaat naar een schoonmaker of schoonmaakster Krimpen aan den IJssel is het belangrijk dat je rekening houd met een aantal zaken. Hieronder geven wij jou een aantal relevante tips die je kunt gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door duidelijk te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je wensen.

Het is aan te raden om duidelijk af te spreken wat je nu precies gedaan wilt hebben door het schoonmaakbedrijf. Dit maakt het onderhandelen wanneer je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Je hebt meestal namelijk keuze uit een aantal diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke taken je uit handen wilt geven is het moment aangebroken om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn natuurlijk verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een medische specialist moet het bijvoorbeeld netter zijn dan bij een gewoon kantoor. Wanneer je niet genoeg informatie over een schoonmaakbedrijf online kan vindenvindt, is het aan te raden om even contact te zoeken met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Krimpen aan den IJssel.

Zoek je een schoonmaakster uit Krimpen aan den IJssel?

Schoonmaakster Krimpen aan den IJssel vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Krimpen aan den IJssel vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Krimpen aan den IJssel in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Krimpen aan den IJssel

Voor een schoonmaakbedrijf vallen de prijzen nog relatief mee, al helemaal als je alleen maar kiest voor de basis diensten. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Daarentegen is het voor de grote organisaties weer mogelijk om korting te krijgen naarmate ze meer schoonmaakwerkzaamheden willen uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Krimpen aan den IJssel.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Krimpen aan den IJssel.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Krimpen aan den IJssel.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van schoon, waar jij denkt dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Dankzij kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een pand waar al jouw medewerkers met plezier binnen willen stappen, een smerig kantoor is nu niet echt een goede binnenkomer.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een makkelijke, maar verstandige investering voor je onderneming. Na de grote schoonmaak is het hele pand weer schoon. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je immers beter concentreren in een schone omgeving. Samenvattend: als jij tijd en energie wilt overhouden dan is het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend goed plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Krimpen aan den IJssel.

Lees alles over schoonmaakservice uit Krimpen aan den IJssel.

Schoonmaakservice Krimpen aan den IJssel

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Krimpen aan den IJssel.

Het aanvragen van een offerte is een makkelijke en gratis stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag zal je vrijwel meteen een schoonmaakbedrijf Krimpen aan den IJssel vinden. Hierdoor weet je zeker dat je gaat samenwerken met een geschikt bedrijf, je wilt namelijk wel dat de schoonmaak geschiedt door iemand die hier oog voor heeft. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld ziekenhuizen, dan kom je hier nu meteen achter. Het is nooit makkelijk om meteen een geschikt bedrijf te vinden wat je kan helpen met de schoonmaak.

Dit betekent echter niet dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze tips tot een succesvolle samenwerking komt. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Krimpen aan den IJssel.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Krimpen aan den IJssel te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Krimpen aan den IJssel voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Krimpen aan den IJssel aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Krimpen aan den IJssel die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Krimpen aan den IJssel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Krimpen aan den IJssel jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Krimpen aan den IJssel!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Krimpen aan den IJssel. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Krimpen aan den IJssel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Krimpen aan den IJssel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Krimpen aan den IJssel

Via forum hier terechtgekomen

13 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Robin Maas

Google is je grootste vriend

7 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke van Loon

Ideale website

3 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Albert van de Brink

Fijn!

21 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Martin Schipper

Geen linkedin nodig

19 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Iris Verhoeven

Eindelijk een goede site gevonden

8 februari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bastiaan Koning

Voortreffelijke match

30 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maria Verhoeven

betaalbaarder dan ik dacht

25 januari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robert Janssen

Via forum hier terechtgekomen

19 januari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Kelly van Vliet

vlot en makkelijk

10 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Patrick Dijkstra

Via linkedin niet hetzelfde

9 januari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Cindy Meijer

vlot en makkelijk

6 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Astrid Post

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

10 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- René Driessen

snel geholpen

28 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Johanna Maas

Perfecte tip

2 december 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Evelien van der Laan

Lang leve google

26 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Catharina van Leeuwen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

18 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nicolaas de Bruijn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marloes Martens

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

8 november 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Petronella Janssen

Lang leve google

6 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dennis de Vries

Heel positief

26 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Adriana van de Brink

Ideale match

17 oktober 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriana van der Linden

vlot en makkelijk

13 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Adrianus van de Berg

Ideale website

4 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jelle Smits

Ideale tip

2 oktober 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Gerardus Hendriks

Snelle offerte

20 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sylvia Gerritsen

zeer rap geholpen

16 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Dave Kuijpers

Vlugge offerte

11 september 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Manon Koster

Via Via maar dan beter

5 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja de Wit

Via forum hier terechtgekomen

22 augustus 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Chantal van Dongen

Super service

21 augustus 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Johan Janssen

erg betaalbaar

8 augustus 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra van de Ven

De perfecte match

4 augustus 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Paulus van de Pol

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria van der Linden

aangename service

23 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Ilona Gerritsen

Via linkedin niet hetzelfde

15 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petra Kuiper

Dé tip

9 juli 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ruud Huisman

Voortreffelijke match

30 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Klaas Visser

erg snel

27 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Björn van de Ven

vlot en makkelijk

18 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Simon van de Pol

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne Peters

Positieve ervaring

3 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ramona Jacobs

Aangenaam verrast

25 mei 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marleen Koster

Prettige service

21 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Hendrikus Bosch

Werkt lekker!

11 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Maria de Leeuw

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

5 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Cornelis van de Ven

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

30 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Iris van Doorn

Super service

9 april 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Deborah Huisman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

6 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Antonius van de Velde

Ideale tip

14 februari 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johanna Hendriks

Google is je grootste vriend

21 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nancy van Doorn

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 december 2018

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacoba Postma

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Krimpen aan den IJssel

Rejo Cleaning B.V.

Deventerseweg 49
2994 LE Barendrecht
Nederland

06 43779000
http://www.rejocleaning.nl/

Estate Cleaning Service ECS

Backershagen 21
3078 SB Rotterdam
Nederland

010 843 0604
http://estatecleaning.nl/

Bukom Servive BV

Wagenmakerstraat 19
2984 BD Ridderkerk
Nederland

0180 487 830
http://www.bukom.nl/contact/