Schoonmaakbedrijf Beek en Donk

Ben jij opzoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Beek en Donk die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Beek en Donk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Beek en Donk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Beek en Donk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Beek en Donk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Beek en Donk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Erp, Gemert en Mariahout bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Beek en Donk

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een saaie bezigheid. Veel mensen zijn het zat om zich er bijna dagelijks mee bezig te moeten houden. Gelukkig zijn er meer dan genoeg schoonmaakbedrijven uit Beek en Donk die dit graag van je overnemen. Hiermee voorkom je veel gedoe. Aangezien er aardig wat komt kijken bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf Beek en Donk hebben we voor jou vandaag een paar handige handvaten die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Beek en Donk geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je werkomgeving over. Dit gaat verder dan de schoonmaak binnenin het kantoor, maar het bevat bijvoorbeeld ook het schoonmaken van bijvoorbeeld de ramen. Veel organisaties profiteren al van een schoonmaakbedrijf in Beek en Donk voor hun onderneming. Wanneer je binnen je bedrijf veel energie kwijt bent aan het schoonmaken is het aan te raden om een professional in te schakelen.

Als ZZP’er met maar een kleine kantoorruimte is het vaak slim om een professioneel schoonmaakbedrijf aan te trekken met mede-kantoor eigenaren. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Beek en Donk terecht voor:

  • schoonmaker Beek en Donk
  • schoonmaakster Beek en Donk
  • schoonmaakhulp Beek en Donk
  • schoonmaak zakelijk Beek en Donk
  • schoonmaak particulier Beek en Donk

Alle schoonmakers uit Beek en Donk

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Beek en Donk

Ben jij ervan overtuigd dat je de schoonmaak van je bedrijf ook zelf kan? Een schoonmaker zal hetzelfde schoonmaakwerk in veel minder tijd kunnen uitvoeren. Daarnaast weet hij alles over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. De schoonmaker weet uiteraard ook alles af van de eisen die gesteld worden omtrent hygiëne in de bedrijfsruimte. Het is nu eenmaal belangrijk dat je bezoekers gebruik kunnen maken van een propere ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Beek en Donk om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Beek en Donk?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Beek en Donk in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Beek en Donk gezocht

Voor je op zoek gaat naar een schoonmaker of schoonmaakster Beek en Donk is het wenselijk dat je rekening houd met een aantal zaken. Hieronder geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kan gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Met deze tips is het een stuk makkelijker om een goede schoonmaakhulp in Beek en Donk te vinden. Door transparant te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij wat jij precies zoekt.

Noteer eerst voor jezelf welke schoonmaakwerkzaamheden je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt het onderhandelen als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Je hebt vaak namelijk de keuze uit een aantal diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke taken je uit handen wilt geven is het moment aangebroken om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn uiteraard verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een dokter moet het bijvoorbeeld schoner zijn dan bij een gewoon kantoor. Wanneer je meer te weten wil komen over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het goed om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Beek en Donk.

Zoek je een schoonmaakster uit Beek en Donk?

Schoonmaakster Beek en Donk vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Beek en Donk vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Beek en Donk in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Beek en Donk

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de taken die je wilt laten uitvoeren. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een simpel contract voor weinig geld. Daarentegen is het voor de grote ondernemingen weer mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer schoonmaakwerkzaamheden willen uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Beek en Donk.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Beek en Donk.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Beek en Donk.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Beek en Donk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Beek en Donk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Beek en Donk

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben over het algemeen een andere definitie van hygiëne, wanneer jij van mening bent dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt vanzelfsprekend je medewerkers en klanten ontvangen in een hygiënische ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Dit laat heel het kantoor achter in een schone staat. Voor zowel bezoekers als de werknemer brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen namelijk in een schoon kantoor werken. Als jij jezelf of je medewerkers niet wilt belasten met het poetsen van het kantoor is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Beek en Donk.

Lees alles over schoonmaakservice uit Beek en Donk.

Schoonmaakservice Beek en Donk

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Beek en Donk.

Het aanvragen van een offerte is een pijnloze en kosteloze stap om te zetten. Als jij helder je wensen beschrijft in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een geschikte offerte. Na het ontvangen van de offertes is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Zo kom je er ook snel achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Het is nooit makkelijk om meteen een geschikt bedrijf te vinden wat je kan helpen met de schoonmaak.

Dit betekent echter niet dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met bovenstaande handvaten tot een succesvolle samenwerking komt. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Beek en Donk.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Beek en Donk te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Beek en Donk voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Beek en Donk aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Beek en Donk die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Beek en Donk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Beek en Donk jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Beek en Donk!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Beek en Donk. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Beek en Donk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Beek en Donk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Beek en Donk

Eindelijk een goede site gevonden

2 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bas van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ingrid Veenstra

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

26 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Wilhelmus van der Heijden

Super service

30 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Tim de Wit

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

28 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Willem de Boer

vlot en makkelijk

27 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Jessica van de Ven

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

26 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Bram Jacobs

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

22 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nienke van Dongen

Via linkedin niet hetzelfde

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem Dijkstra

Gevonden via forum

23 juni 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Mariska de Lange

Goed contact

22 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marinus van Leeuwen

Goed contact

23 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marcel van de Velden

zeer rap geholpen

21 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Edwin van Dijk

snel geholpen

17 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Kirsten Huisman

Dé tip

16 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelia Jonker

Forum bood hulp

13 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Janneke van de Pol

Zeer verrast

17 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Maarten Brouwer

Prettige service

15 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Anouk van Dongen

Goed contact

13 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Christian Willems

Heel positief

10 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Janneke Hofman

Vlugge offerte

14 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Barbara de Wit

Ideale tip

10 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Paul van den Bosch

betaalbaar en professioneel

12 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra de Boer

Vlugge offerte

8 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Caroline de Bruijn

Perfecte website

7 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Manon Vermeulen

Snelle offerte

7 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Patrick de Jonge

Werkt lekker!

6 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maarten Martens

Snelle offerte

4 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Barry Peeters

Werkt goed dit

4 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anouk van Wijk

Lang leve google

1 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda Wolters

Voortreffelijke match

30 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ilse Mol

Eindelijk een goede site gevonden

5 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petronella de Vries

snelle service

2 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Bart Smit

Via forum hier terechtgekomen

4 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ingrid Bosch

Lang leve google

28 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda van der Meer

Super service

28 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Danny Verhoeven

Ideale tip

30 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Vincent de Leeuw

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Mark Kok

aangename service

27 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Tessa Jansen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

22 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ilse Visser

Lang leve google

24 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie Mulder

Fijne service

25 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Ivo Jacobs

Eindelijk een goede site gevonden

27 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Vincent de Lange

Ideale website

19 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Leonie Bakker

De perfecte match

18 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marijke van Dongen

Erg tevreden

20 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Mariska Kuiper

Goede werking van de website

23 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nathalie Willemsen

Via linkedin niet hetzelfde

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marleen Jonker

Ideale website

17 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Astrid Smits

zeer rap geholpen

14 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- David de Ruiter

Perfecte website

14 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Cornelia Jacobs

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

13 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sabine van de Berg

Ideale tip

11 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marije Maas

Duidelijke website

12 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Irene Vink

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

13 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Nienke van der Linden

erg betaalbaar

10 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruud Koster

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Lisette de Vries

Gevonden via forum

7 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Guido Bakker

Prettige service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- David Gerritsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

12 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Vincent Postma

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacobus van Leeuwen

Fijn!

6 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marieke Mulder

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

5 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Erik Huisman

Goede werking van de website

3 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martijn de Bruin

Duidelijke website

4 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wouter van Leeuwen

betaalbaar en professioneel

30 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon Verbeek

betaalbaarder dan ik dacht

30 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus van der Linden

Schoonmaakkaart is top!

29 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Cornelia Hermans

Google is je grootste vriend

4 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda Smeets

Schoonmaakkaart is top!

2 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Jan Hermans

Fijne service

30 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Wilhelmina Brouwer

Fijne service

28 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Marc Mol

Eindelijk een goede site gevonden

30 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bart Mulder

Heel positief

29 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Claudia Schipper

aangename service

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Klaas de Haan

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

25 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michel van den Heuvel

Positieve ervaring

25 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Anita Bakker

Via Via maar dan beter

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sander van Leeuwen

Forum bood hulp

24 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Vincent Kuipers

Schoonmaakkaart is top!

23 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Marco van den Broek

Via linkedin niet hetzelfde

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes Smeets

Snelle offerte

16 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Roel de Groot

Vlugge offerte

17 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Kim Peeters

Duidelijke website

15 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Michel Schouten

Forum bood hulp

14 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Jeffrey van Leeuwen

Heel positief

13 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marleen de Wit

Aangenaam verrast

16 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Lisette Bosman

Fijn!

10 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Deborah van de Pol

Vlugge offerte

13 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Tom Verbeek

Snelle offerte

13 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Bas Brouwer

snel geholpen

15 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Sanne de Groot

Forum bood hulp

10 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Johanna Scholten

Forum bood hulp

7 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Robin Mol

Goed contact

5 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cornelia Gerritsen

Schoonmaakkaart is top!

11 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Melanie Kuiper

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maaike Kuipers

Werkt lekker!

5 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs Mol

Ideale match

3 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Laura de Vries

betaalbaar en professioneel

1 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michiel Postma

Heel positief

4 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Wilhelmus van Leeuwen

snel geholpen

3 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Michel van de Velde

snelle service

31 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Michiel Meijer

Snelle offerte

31 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Anouk van Beek

Google is je grootste vriend

1 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Vermeulen

Heel positief

27 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Leonie Schipper

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

27 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Christiaan Mol

Ideale tip

28 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Claudia van de Brink

Dé tip

25 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sebastiaan Bosch

Schoonmaakkaart is top!

30 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Martine Dekker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martijn de Wit

Via forum hier terechtgekomen

26 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Daniël Kok

Zeer verrast

27 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Steven Vos

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joost Kuijpers

vlot en makkelijk

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Dave Bosman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Elizabeth Gerritsen

betaalbaar en professioneel

24 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke Postma

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

21 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Suzanne van der Heijden

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Claudia Sanders

Ideale tip

20 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robert de Jong

vlot en makkelijk

18 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Michiel van Wijk

Vlugge offerte

19 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ilona Smits

Voortreffelijke match

14 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Linda van de Wal

Geen linkedin nodig

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Niels Bakker

Ideale website

13 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jeroen van Loon

niet verwacht zo betaalbaar

13 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joost Post

snelle service

11 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nienke van den Broek

aangename service

27 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anne Dijkstra

Geen linkedin nodig

24 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Maaike Veenstra

Dé tip

13 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Albert van Dam

Perfecte website

6 februari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jelle de Jong

aangename service

4 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ruben Smeets

Via Via maar dan beter

23 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacob Jonker

Eindelijk een fijne site

16 januari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ronald Gerritsen

Via Via maar dan beter

16 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Simone van der Meer

Google is je grootste vriend

6 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sandra Bosch

betaalbaar en professioneel

2 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna de Graaf

Via linkedin niet hetzelfde

12 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris Smeets

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 december 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Anna Driessen

Google is je grootste vriend

30 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maria van der Horst

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marloes Koning

Erg tevreden

25 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Petrus van der Linden

vlot en makkelijk

15 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Barry van der Meulen

Lang leve google

21 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anna Verbeek

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 november 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marianne Prins

Aangenaam verrast

13 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Robert van der Meer

Ideale match

6 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel Maas

Fijne service

30 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Cindy de Koning

Eindelijk een goede site gevonden

29 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jelle de Wit

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

23 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Petra Schipper

Werkt goed dit

13 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anouk Kuipers

aangename service

8 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Sanne Willemsen

Fijne service

26 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Chantal Maas

Ideale match

20 september 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jasper Timmermans

Super service

13 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Yvonne de Vries

De perfecte match

5 september 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Niels de Vries

Ideale match

30 augustus 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kirsten Kuipers

niet verwacht zo betaalbaar

22 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander Peters

Fijn!

22 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Inge van Dijk

Goed contact

13 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Robertus Bosch

Super service

5 augustus 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Tamara Bos

Ideale match

31 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Elizabeth van de Ven

Google is je grootste vriend

20 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Suzanne Huisman

Google is je grootste vriend

15 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike Peters

vlot en makkelijk

6 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Ramona Smits

Positieve ervaring

4 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Erwin Jacobs

Werkt goed dit

21 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wilhelmus Mulder

betaalbaar en professioneel

13 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Suzanne Vink

Fijne service

11 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Remco Martens

Geen linkedin nodig

1 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska Janssen

Prettige service

29 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Antonius Postma

Heel positief

16 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Albert Willemsen

Goed contact

14 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Gerrit Vermeulen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

5 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Wouter Jacobs

Eindelijk een goede site gevonden

29 april 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marleen Vos

aangename service

3 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Sharon Smeets

Goede werking van de website

20 maart 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- René Smits

vlot en makkelijk

16 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- René de Wit

Super service

26 januari 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Linda de Jong

betaalbaar en professioneel

10 januari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda Vermeulen

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Beek en Donk

Furore Schoonm. Service V.O.F.

Barrierlaan 3
5706 CW Helmond
Nederland

0492 552 584
https://furoreschoonmaakservice.nl/contact/

Schoonmaakbedrijf Gerritsen

Waalstraat 85
5463 KB Veghel
Nederland

06 13602563
http://www.bengerritsenzzp.nl/

Alpha-Chem Nederland B.V.

Pater Thijssenstraat 9
5465 SC Veghel
Nederland

06 53256092
https://www.acnederland.nl/